Salon tatuaje Drobeta Turnu Severin

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu saloane de tatuaje din orasul Dvs, impreuna cu datele lor de contact, pentru a putea intra in legatura cu ele mai usor:

  • numele;
  • adresa;
  • numarul de telefon;
  • website-ul (unde puteti gasi mai multe informatii utile – lista de servicii, tarife etc);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti).

Pentru a solicita orice fel de informatii legate de tatuaje, va rugam sa va adresati direct firmelor listate, la datele de contact prezentate pentru fiecare.

Saloane tatuaje in Drobeta Turnu Severin

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea salonului Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Cicero 103, Drobeta-Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str Alion nr1 bl. B1 sc. 3, ap.2, Drobeta-Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str Alion nr1 bl. B1 sc. 3, ap.2, Drobeta-Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea salonului Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Informatii utile

Saloane de tatuaje – Cum il alegeti pe cel potrivit?

Alegerea unui loc potrivit in care sa va tatuati poate fi destul de dificila, avand in vedere cate astfel de firme pot exista in fiecare oras. Daca nu cunoasteti un astfel de loc in care sa aveti incredere, iata cateva lucruri pe care le puteti lua in considerare atunci cand incercati sa gasiti un salon de tatuaje Drobeta Turnu Severin:

Intrebati un prieten sau o ruda

Daca cunoasteti un prieten sau o ruda care are tatuaje, intreaba-l unde si l-au facut, si daca este sau nu un loc pe care ti-l pot recomanda. De asemenea, va puteti face rapid si o idee despre ce fel de rezultate este capabil sa ofere acel salon de tatuaje.

Uitati-va la recenzii online

Daca nu stiti unde sa va indreptati, puteti rasfoi recenzii online unde veti gasi opiniile clientilor despre saloane de tatuaje, si poate chiar si imagini cu operele pe care le-au creat. Daca sunteti impresionat de recenziile favorabile pe care le primeste un anumit loc, atunci poate ca acest este potrivit si pentru dvs. Dar mai intai, mergeti si verificati totul in persoana.

Uitati-va la exterior

Deoarece in ziua de azi atat de multi oameni aleg sa se tatueaze, au inceput sa apara saloane de tatuaje care acopera anumite nise si stiluri. Toata lumea are propriul stil si aspect preferat, asa ca este recomandat sa gasiti acel loc care sa se potriveasca perfect cu gusturile dvs.

Verificati la interior

Este interiorul curat? Cum arata peretii si podelele? Camera este bine luminata? Este o toaleta care este bine intretinuta? Daca intrati si puteti realiza rapid ca locatia este curata si igienizata, poate fi mai usor sa aveti incredere in acel studio pentru a va oferi un tatuaj sigur si bine executat. Daca vedeti ace imprastiate si mizerie peste tot, acestea sunt semne rele, si ar fi bine sa cautati in alta parte.

Vedeti ce echipament folosesc

Fiecare salon de tatuaje serios are nevoie de echipamente, inclusiv un pat pentru tatuaje, ace sterilizate, manusi din latex si alte instrumente pentru a asigura un mediu sigur, fara riscuri. De asemenea, puteti fi mai linistit daca aflati ca locatia are doar artisti calificati si instruiti.
Dar cateodata, poate ca nu cautati doar un anumit loc, ci o anumita persoana care sa va tatueze.

Discutati cu artistul pentru o consultatie

Uneori, ajuta sa purtati o discutie cu un artist in tatuaje inainte de a decide sa lucrati cu el. Cum este personalitatea lui? Va simtiti confortabil cu el? Daca veti avea o discutie cu artistul puteti decide daca va simtiti sau nu suficient de increzator pentru a lua marea decizie de a-l lasa sa va faca un tatuaj. S-ar putea sa il considerati un nou prieten la sfarsitul consultarii, sau s-ar putea sa decideti sa continuati sa cautati la alte saloane de tatuaje.

Uitati-va la portofoliu

In mod sigur va doriti sa gasiti un salon de tatuaje cu un artist care sa poata reproduce imaginile exact asa cum vi le imaginati. Cu toate acestea, artistii au stiluri si abilitati diferite. Unii se pricep excelent cand vine vorba de fotografii, desene tribale, scrieri, animale sau chiar tatuaje pe anumite parti ale corpului. Nu fiecare artist este capabil sa reproduca cu pricepere designul pe care il doriti, asa ca e bine sa investiti putin timp in cautarea unui salon de tatuaje Drobeta Turnu Severin potrivit.